Chokladkakor från Semper Glutenfritt

Suklaakeksit

Suussa sulavat Semperin Suklaakeksit ovat valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista.

Kasvimargariini (kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi), vesi, suola, emulgointiaine (kasviperäisiä mono- ja diglyseridejä, lesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit), riisijauho, maissitärkkelys, sokeri, perunajauho, modifioitu perunatärkkelys, suklaapisarat* 7%, (sokeri, kaakaomassa, emulgointiaine (soijalesitiini)), glukoosisiirappi, vähärasvainen kaakaojauhe (2%), sakeuttamisaineet (guarkumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumalginaatti, pektiini), suola, nostatusaineet (glukonodeltalaktoni, natriumbikarbonaatti, natriumfosfaatti), aromit.

*Suklaapisarat saattavat sisältää pieniä jäämiä maitoa.

Energia2125 kJ (508 kcal)
Rasva27 g
josta tyydyttynyt rasva12 g
Hiilihydraatti63 g
josta sokereita20 g
Proteiini2,3 g
Suola1,1 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa. Säilyy avattuna 11 kk valmistuksesta.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Tuotteet / Suklaakeksit