Pasta Sedani från Semper Glutenfritt

Sedani

Semper Sedani on gluteenitonta ja 100% luonnonmukaisesti tuotettua täysjyväriisipastaa.

Herkullinen pastamme valmistetaan Italian Luccassa, pastan kotimaassa. Sedani-pastan valmistuksessa käytetään ns. Al Bronzo -menetelmää, jota käytetään laadukkaimpien pastojen valmistamisessa. Pasta kulkee pronssivalssin läpi, joka jättää pastan pinnan karheaksi ja tämän ansiosta pasta imee itseensä hyvin kastikkeen maun. 

Täsjyväriisistä valmistettu pasta sopii useimmiten myös vilja-allergisille.

Sedani pastan rakenne on erinomainen. 

Keitto-ohje: Kun keität 100 g kuivapastaa, kiehauta ensin 1 litra vettä ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Vedessä voi olla tilkka ruokaöljyä ja ripaus suolaa. Keittoaika 11-13 min. Katso herkullisia kastikeohjeita pastaresepteistämme.

100% Täysjyväriisi, luomu.

Energia1524 kJ (360 kcal)
Rasva2,5 g
josta tyydyttynyt rasva1 g
Hiilihydraatti75 g
josta sokereita1 g
Ravintokuitu2,5 g
Proteiini8 g
Suola0,03 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Tuotteet / Sedani