Erinomaista piknikillä! Vaikka sää ei aina suosisikaan, niin eväsleivät maistuvat mahtavilta.

Ruokaisat, gluteenittomat kerrosleivät

4 kpl

8 viipaletta Semper Toastyä tai Vuokaleipää
6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
4 tomaattia ohuina viipaleina
voita, margariinia tai levitettä

Valmista näin:

  1. Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.

  2. Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.

  3. Laita päällystämättömät viipaleet kanneksi.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Ruokaisat, gluteenittomat kerrosleivät