Mikään ei voita herkullista raputäytettä, paitsi tuoreet patongit raputäytteen kera!

Raputäytteiset gluteenittomat minipatongit

6 kpl

1 pkt Semper Minipatonkeja
1 kg rapuja kuorineen
2 rkl tilliä silppuna
1 dl majoneesiä
1 dl kevyt crème fraichea
1/2 tl suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
1 1/2 tl sitruunamehua
2 rkl punasipulia silppuna
ruohosipulia, silppuna

Valmista näin:

  1. Kuori ja paloittele katkaravut.

  2. Yhdistä ravut, tilli, majoneesi ja crème fraiche. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Lisää silputtu punasipuli. Anna seoksen maustua kylmässä hetken ajan.

  3. Paista patongit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna patonkien jäähtyä ja halkaise ne pituussuunnassa. Anna niiden jäähtyä ennen kuin täytät raputäytteellä.

  4. Laita täytteen päälle ruohosipulin silppua ja nauti.

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Raputäytteiset gluteenittomat minipatongit