Gluteenittomia patonkeja uunipaprika-saksanpahkinä- Täytteellä

Todellinen makuelämys!

Gluteenittomia patonkeja uunipaprika-saksanpahkinä- Täytteellä

6 kpl

1 pkt Semper Minipatonkeja tai Rouheisia Minipatonkeja
2 punaista paprikaa
2 rkl oliiviöljyä
100 g saksanpähkinöitä
persiljaa silppuna
1 tl paprikajauhetta
1 rkl sitruunamehua
suolaa ja pippuria

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Paahda paprikoita uunissa 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Anna jäähtyä. Kuori ja poista siemenet.

  3. Sekoita paprikat öljyn kanssa tasaiseksi tehosekoittajalla.

  4. Pilko saksanpähkinät ja persilja ja sekoita. Mausta paprikajauheella, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla

  5. Paista minipatongit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä, jaa kahtia ja täytä.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomia patonkeja uunipaprika-saksanpahkinä- Täytteellä