Ruotsalainen klassikkoherkku!

Gluteenittomia Kaurapalloja, puolukkaa ja valkosuklaata

n. 25 kpl

4 dl Semper Kaurahiutaleita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g valkosuklaata
100 g voita tai margariini
1 1/2–2 dl puolukoita
1/2 banaania pilkottuna
kookoshiutaleita kuorruttamiseen

Valmista näin:

  1. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja karkeaksi pilkottu suklaa hienoksi yleiskoneella (tai sulata suklaa matalassa lämpötilassa).

  2. Lisää kaurahiutaleet ja huoneenlämpöinen rasva, sekoita.

  3. Lisää puolukat, pilkottu banaani ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita jääkaappiin n.30 minuutin ajaksi.

  4. Muotoile taikinasta palloja ja pyöritä ne kookoshiutaleissa. Anna jäähtyä jääkaapissa.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomia Kaurapalloja, puolukkaa ja valkosuklaata