Gluteenittomat Vohvelit

Tarjoa kerman ja hillon kera tai kokeile tuoreita hedelmiä, mansikoita ja maapähkinävoita.

Gluteenittomat Vohvelit

n. 6 kpl

3 dl Semper Tattari&Teff -jauhoa
1 1/2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa (1 maustemitta)
3 1/4 dl maitoa
1/2 dl rapsiöljyä
50 g voita

Valmista näin:

  1. Sekoita jauhoseos, nostatusaine ja suola kulhossa.

  2. Lisää maito ja vatkaa nopeasti 1 minuutin ajan, mielellään sähkövatkaimella. Anna taikinan turvota n. 10 min.

  3. Lisää rapsiöljy ja sula voi. 

  4. Lämmitä vohvelirauta ja voitele se ruokaöljyllä. Taikina on melko kiinteää ja se on hyvä annostella vohveliraudalle esim, desilitran mitalla.

Vinkki! Mausta taikina 1 rkl:lla sokeria tai 1½ rkl:lla vaniljasokeria.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Vohvelit