Gluteenittomat Suklaahippu cookiet

n. 20 kpl

2 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa jauhoseosta
100 g voita tai margariinia
1 dl fariinisokeria
1 muna
1/2 tl suolaa
1/2 tl vaniljasokeria
100 g tummaa suklaata
50 g hasselpähkinöitä tai manteleita

Valmista näin:

  1. Sekoita voi, fariinisokeri, muna, suola ja vaniljasokeri sähkövatkaimella kulhossa.

  2. Lisää jauhoseos ja sekoita.

  3. Pilko suklaa ja hasselpähkinät pieneksi veitsellä ja lisää taikinaan.

  4. Laita 1-2 rkl taikinaa nokareina leivinpaperilla päällystetylle pellille ja tasoita lusikalla. Jätä tilaa nokareiden välille, koska ne leviävät paistettaessa, pellille mahtuu n 12 cookieta.

  5. Paista 200°C:ssa n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Suklaahippu cookiet