Gluteenittomat Sahramiskonssit

Tuoreet skonssit maistuvat aamiaisella ja iltapäiväteen kera.

Gluteenittomat Sahramiskonssit

15 kpl

4 dl Semper kuitupitoista jauhoseosta
50 g huoneenlämpöista margariinia tai voita
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
1 dl vaniljarahkaa
1 rkl hunajaa
1 g saharamia
ripaus suolaa
hasselpähkinöitä tai manteleita (haluttaessa)

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een. 

  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää rasva ja nypi muruiseksi taikinaksi.

  3. Lisää maito, vaniljarahka ja hunaja. Sekoita.

  4. Jauhota kädet ja muotoile taikinasta 6 kevyesti matalaksi taputeltua pyöreää skonssia.

  5. Ripota pinnalle hasselpähkinöitä tai manteleita. 

  6. Paista uunissa n. 10 min. tai kunnes skonssit ovat kauniinvärisiä.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Sahramiskonssit