Gluteenittomat Runebergintortut

Nämä herkulliset Runebergintortut valmistuvat nopeasti.

8 - 10 kpl35 min
Average: 5 (1 vote)
1 Äänestä

Ainekset

100 g sulatettua voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 ½ dl Semper FinMix -jauhoseosta
1 dl mantelijauhetta
1 dl (5 kpl) Semper Piparkakkuja murustettuna
2 tl leivinjauhetta
2 munaa
manteli- tai karvasmanteliaromia varovasti annostellen

Koristeluun:

100-150 g vadelmamarmeladia
2 dl tomusokeria
vettä

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 225°C:een.

  2. Laita sulatettu voi tai margariini, sokeri, FinMix -jauhoseos, mantelijauhe, murustetut piparkakut, leivinjauhe ja munat kulhoon.

  3. Sekoita esim. puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.

  4. Mausta manteli- tai karvasmanteliaromilla varovasti annostellen.

  5. Jaa taikina muffinivuokiin.

  6. Paista 225°C:ssa n. 12 minuuttia.


Koristelu:

Pursota vadelmamarmeladi jäähtyneiden muffinien keskelle.

Sekoita tomusokerin joukkoon vettä sen verran, että saat paksun, mutta pursotettavan tahnan.

Pursota sokerikuorrute vadelmamarmeladin ympärille.

Kuva ja Resepti: Hellapoliisi

 

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Runebergintortut