Gluteenittomat rouheiset skonssit

Herkullista ja nopeaa! Nauti nämä tuoreena, heti paistumisen jälkeen.

Gluteenittomat Rouheiset skonssit

n. 8 kpl

4 1/2 dl Semper Gluteenitonta kuitupitoista tai Karkeaa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
50 g margariinia tai voita
2 dl maitoa

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een.

  2. Sekoita kuivat ainekset ja murusta huoneenlämpöinen rasva joukkoon.

  3. Lisää maito ja vaivaa nopeasti taikinaksi.

  4. Jaa taikina kahteen osaan, nosta palat leivinpaperilla vuoratulle, jauhotetulle pellille. Taputtele pyöreiksi kakuiksi. Rei’itä haarukalla ja jaa kakut neljään osaan.

  5. Paista uunin keskiosassa 250°C:ssa n. 10 minuuttia.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä Pin it
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Rouheiset skonssit