Vihreä herkku!

Gluteenittomat parsakaalitapakset

Herkulliset parsakaalitapakset maistuvat parhaalta paprikadipin kera. 

N. 15 Parsakaalitapasta

Ainekset:
1 parsakaalinkukinto (pieni) tai 3 dl pakastettua parsakaalia
1 muna
½ dl parmesanjuustoa
1 dl Pofiber-perunakuitua
2 rkl persiljaa
suolaa ja pippuria

Valmista näin:

  1. Kiehauta parsakaalia vedessä n. 1 minuutin ajan ja anna sen jäähtyä kylmässä vedessä.
  2. Valuta vesi pois parsakaalista ja paloittele se.
  3. Sekoita yleiskoneella: paloiteltu parsakaali, muna, parmesanjuusto, Pofiber-perunakuitu ja persilja.
  4. Mausta taikina suolalla ja pippurilla.
  5. Muotoile ruokalusikallisesta taikinaa puikko tai pyöreä pallo ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  6. Paista uunissa 200° C:ssa n. 15 min. Kääntele ja paista vielä n. 10 min. 
  7. Tarjoa lämpimänä dippikastikkeen kera.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat parsakaalitapakset