Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Helppoja ja nopeita valmistaa, vaikkapa yllätysvieraille.

Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

n. 30 kpl

1 dl Semper Kaurahiutaleita
3 1/2 dl Semper Hienoa, Gluteenitonta tai Vähäproteiinista jauhoseosta
2 munaa
2 dl sokeria
125 g voita tai margariinia
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl vettä tai maitoa
1 1/2 dl mustikoita

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 225°C:een.

  2. Vaahdota muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata rasva ja sekoita se taikinaan.

  3. Sekoita kaurahiutaleet, jauhoseos, leivinjauhe ja vaniljasokeri eri kulhossa.

  4. Lisää kuivat aineet taikinaan vuorotellen maidon tai veden kanssa.

  5. Jaa taikina paperivuokiin ja painele pinnalle jääneet mustikat taikinan sisään.

  6. Paista 225°C:ssa n. 12 minuuttia.

Vinkki! Maito antaa muffinsseille kauniin värin.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä Pin it
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Mustikkamuffinssit