Gluteenittomat Luciapullat

Ihanat pehmeät pikkupullat!

Gluteenittomat Luciapullat

n.16 kpl

1 pkt Semper Gluteenitonta tai Hienoa jauhoseosta
100 g voita tai margariinia
1 1/2 dl vettä Semper Gluteenittoman jauhoseoksen kera tai maitoa Hienon jauhoseoksen kera
1 muna
1 dl sokeria
1 dl rusinoita
1 pkt sahramia (1/2 g)
1 pkt tuorehiivaa (50 g)

Pinnalle: raesokeria, rusinoita.

Valmista näin:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen tai maitoon. Sekoita joukkoon sulatettu rasva, muna, sokeri ja sahrami.

  2. Lisää jauhoseos (säästä 1 dl leivontaan) ja vaivaa taikinaksi esim. yleiskoneella tai vatkaimella taikinakoukuilla. Lisää lopuksi rusinat.

  3. Leivo taikinasta pikkupullia ja koristele rusinoilla ja raesokerilla. Anna pullien kohota peitettynä n. 50 min. Voitele munalla, painele rusinat pullan sisälle ja ripottele pinnalle raesokeria.

  4. Paista n. 10 minuuttia 225 °C:ssa, kunnes pullat ovat kauniin värisiä.


Vinkki! Sahrami sopii jouluun, sen asemasta pullan mausteeksi voi valita esim. kardemummaa.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä Pin it
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Luciapullat