Gluteenittomat cocktail -leivät

Kanttarelli&parmesaani ja Rapu&mäti

Gluteenittomat cocktail-leivät

Meiltä löydät reseptejä gluteenittomiin cocktail-leipiin. Näiden suosio on taattu! 

Rapu- & mätitäyte

4-6 viipaletta Semper Toasty Rouheista

500 g rapuja kuorineen

1 dl majoneesia

1 dl creme fraichea

1/2 nippu tilliä

1 sitruuna

Ripaus suolaa ja mustapippuria

4-6 rkl muikunmätiä

Tilliä koristeluun

Valmista näin:

  1. Kuori keitetyt ravut, säästä muutama koristeluun ja pilko loput täytteeseen sopivan kokoiksi paloiksi.
  2. Laita pilkotut ravut kulhoon, lisää majoneesi ja crème fraiche, sekoita
  3. Pilko tilli pieneksi ja lisää kulhoon (säästä muutama varsi koristeluun).
  4. Lisää täytteeseen hieman raastettua sitruunankuorta ja n. 1 tl sitruunamehua.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita täyte valmiiksi.
  6. Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.
  7. Koristele mädillä, katkaravuilla ja tillillä ja lisää päälle vielä ripaus mustapippuria.

 

Kanttarelli- & parmesaanitäyte timjamin kera.

4-6 viipaletta Toasty Rouheista

150 g kanttarelleja

2 - 3 rkl voita

2 rkl oliiviöljyä

1/2 dl raastettua parmesanjuustoa

suolaa

mustapippuria

Timjamia koristeluun

 Valmista näin:

  1. Paista sienet kuivalla paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää sitten voi ja oliiviöljy ja paista, kunnes sienet ovat kauniin värisiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.
  3. Laita leipien päälle parmesanjuustoa ja tuoretta timjamia

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat cocktail-leivät