Vinkki! Pilkotut saksanpähkinät antavat muffinsseille uudenlaisen, rapean rakenteen ja ihanan maun.

Gluteenittomat Banaanimuffinssit

20 kpl

2 dl Semper Tattari&Teff -jauhoa
1/2 dl raakasokeria
ripaus suolaa
1 tl vaniljajauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
1/2 tl leivinjauhetta
2 dl gluteenitonta kauramaitoa tai muuta maitoa
1/2 dl rapsiöljyä
1 banaani, soseutettuna
50 g saksanpähkinöitä pilkottuna (haluttaessa)

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää maito ja rapsiöljy ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.

  3. Lisää banaanisose ja vatkaa vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi pilkotut saksanpähkinät.

  4. Täytä muffinssivuoat ja paista uunin keskiosassa n. 20 min. Anna Jäähtyä.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Banaanimuffinssit