Gluteenittomat Aamiaismuffinssit

Sekoita joukkoon siemeniä, pähkinöitä ja marjoja.

7 kpl30 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

2 1/2 dl Semper Tattari & Teff -jauhoa
1/2 dl Semper kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl kanelia
50 g kookos- tai rypsiöljyä
1 omena, raasteena
2 dl maitoa tai kauramaitoa

Mausta muffinssit jollakin näistä:
1/2 dl auringonkukansiemeniä
1/2 dl mustikoita tai kuivattuja karpaloita
1 dl pilkottuja hasselpähkinöitä
1/2 dl pellavansiemeniä
1 dl rusinoita

Huom. varmista, että siemenet ovat gluteenittomia.

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 225°C:een

  2. Mittaa kulhoon jauho, kaurahiutaleet, leivinjauhe, suola, kaneli ja öljy.

  3. Sekoita tasaiseksi vatkaimella tai yleiskoneella.

  4. Lisää loput ainekset ja vatkaa taikinaksi.

  5. Jaa taikina muffinssivuokiin (voit täyttää koko vuoan, koska nämä muffinssit eivät kohoa korkeiksi).

  6. Paista uunin keskiosassa n. 15 minuuttia.

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Aamiaismuffinssit