Gluteeniton Toasty voileipä

Mitä korkeampi, sitä parempi!

Gluteeniton Toasty voileipä

4 viipaletta Semper Toastya (pakaste)
1/4 fenkolia
tuoretta tilliä silppuna
1/2 sitruunan, mehu ja kuori
2 rkl oliiviöljyä
5 rkl tuorejuustoa
6-8 viipaletta vahvaa, kypsytettyä juustoa
6 viipaletta kylmäsavulohta
margariinia tai voita paistamiseen
suolaa ja pippuria

Valmista näin:

  1. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai esim. juustohöylällä.

  2. Yhdistä fenkoli, tillisilppu, sitruunamehu, sitruunankuori raaste ja oliiviöljy kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Paista leipäviipaleet voissa tai margariinissa, jotta niihin tulee kaunis, kullanruskea pinta.

  4. Levitä tuorejuustoa leipäviipaleiden päälle, lisää juusto, lohi ja fenkolitäyte. Kokoa kerrosleiväksi.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Toasty voileipä