Gluteeniton tagliatelle carbonara

Gluteeniton tagliatelle carbonara

4 annosta

250 g  Semper gluteenitonta tagliatellea (1 paketti)
200 g  pekonia palasina
200 g  tuoreita herkkusieniä viipaleina
4 munankeltuaista
2 dl ruokakermaa
2 dl parmesanjuustoa raastettuna
pippuria ja suolaa
öljyä paistamiseen

Tee näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista pekonipalat rapeiksi öljyssä, lisää herkkusienet pannulle.

  2. Sekoita kerma, munankeltuaiset ja 1,5 dl parmesanjuustoa ja lisää seos kuuman pastan joukkoon.

  3. Lisää päälle rapeat pekonit ja herkkusienet.

  4. Mausta pippurilla ja suolalla ja ripottele päälle 0,5 dl parmesanjuustoraastetta. 

 

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton tagliatelle carbonara