Gluteeniton suklaakakku

Kaikki rakastavat suklaakakkua. Tarjoa kakkua mielellään tuoreiden marjojen, kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera. Tämä kakku on helppo valmistaa!

Gluteeniton suklaakakku

10-12 palaa

2 dl Semper Gluteenitonta, Hienoa tai Vähäproteiinista jauhoseosta
100 g voita tai margariinia
2 munaa
2 1/2 dl sokeria
4 rkl kaakaota

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 175°C:een.

  2. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

  3. Sekoita muna ja sokeri.

  4. Lisää jauhoseos ja siivilöi kaakaojauhe taikinan joukkoon Lisää lopuksi jäähtynyt sulatettu rasva.

  5. Kaada taikina voideltuun ja kuorrutettuun tai leivinpaperilla vuorattuun irtoreunaiseen kakkuvuokaan (halkaisija n. 24 cm).

  6. Paista 25–30 minuuttia.

  7. Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla ja tarjoa esim. kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kera.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton suklaakakku