Gluteeniton riisisuklaa

Retroherkku parhaimmillaan.

Gluteeniton riisisuklaa

8 dl Semper Gluteenittomia Riisimuroja
125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria

Valmista näin:

  1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa. Nosta pois liedeltä.

  2. Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.

  3. Lisää Semper Gluteenittomat riisimurot ja sekoita tasaiseksi.

  4. Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.

  5. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.

Resepti ja kuva: Hellapoliisi

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton riisisuklaa