Kata punaruudullinen liina, kynttilä ja taustalle haitarinsoittoa. Tarjoa pizza rapean salaatin kera.

Gluteeniton Pizza italialaisittain

2 kpl

Gluteeniton pizzapohja:
4 dl Semper jauhoseosta, kaikki jauhoseoksemme sopivat pizzapohjaan
1/2 pkt hiivaa (25 g)
1 1/2 dl vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa

Täyte:
2-3 rkl tomaatti-kastiketta
1 rkl oliiviöljyä
1-2 punasipulia, viipaleina
10 oliivia
4 tomaattia, viipaleina
1/2–1 tl oreganoa
mustapippuria
1 mozzarella, viipaleina
2 dl juustoa, raasteena
75 g parmankinkkua
Muutama rucolanlehti

Valmista näin:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi.

  2. Kohota n.15 minuuttia.

  3. Jaa taikina kahteen palaan ja leivo pyöreiksi pizzoiksi laita leivinpaperilla päällystetylle pellille.

  4. Levitä täytteet (paitsi rucola ja parma- kinkku) pizzan päälle.

  5. Paista uunin keskiosassa 225°C:ssa n. 20 minuuttia. Päällystä parmankinkulla ja rucolalla.

Huom. Semperin valikoimissa on myös gluteenittomia, esipaistettuja herkullisia pizzapohjia, löydät ne useimmiten tuoreleipäosastolta.

 

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Pizza italialaisittain