Gluteeniton Pesto Linguine

Herkullista italialaisittan

Gluteeniton Pesto Linguine

Ateria 3-4 henkilölle

300 g Semper luomu Linguine täysjyväpastaa
100 g tuoreita basilikan lehtiä
1 - 2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
40 g pinjansiemeniä
100 g Parmesanjuustoa raasteena
20 g Pecorino-juustoa raasteena
1 dl extra virgin oliiviöljyä

Tee näin:

  1. Kuori valkosipulit ja hienonna kynsiä hieman.  

  2. Laita pestyt basilikan lehdet, valkosipuli, suola, pinjansiemenet, juustoraasteet ja puolet öljystä korkeaan astiaan. Soseuta seokseksi tehosekoittajalla. Lisää loppu oliiviöljy juoksevana nauhana koko ajan sauvasekoittimella sekoittaen

  3. Keitä Semper linguine pasta ja lisää pesto pastan joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Pesto Linguine