Gluteenittomat lasagnerullat

pinaatti, ricotta ja gorgonzola -täytteellä

Gluteeniton lasagne

Herkullinen, erilainen lasagne, joka sopii sekä juhlaan että arkeen.

n. 4 annosta

Ainekset:
1 pkt Semper Lasagnelevyjä, keitettynä
2 pkt à 250g ricotta-juustoa
3 dl parmesaania
2 valkosipulinkynttä
1 pkt gorgonzola-juustoa
4 dl pinaattia
Kastike:
1,5 rkl valkoviiniä
1,5 dl kermaa
6 pientä herkkusientä (haluttaessa)
pippuria ja suolaa

Valmista näin:

  1. Keitä lasagnelevyt runsaassa vedessä n. 10 min.
  2. Pilko herkkusienet ja paista ne voissa. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita ricotta, gorgonzola ja herkkusienet. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Laita 1 suuri ruokalusikallinen juustoseosta jokaiselle lasagnelevylle.
  5. Laita juustoseoksen päälle pinaattia.
  6. Pyöritä lasagnelevyt rullalle ja laita rullat uunivuokaan.
  7. Laita uuni lämpenemään 175 °C:een.
  8. Laita kastikkeen ainekset kattilaan: kerma, valkoviini, valkosipuli kattilaan ja kiehauta samalla ssekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
  9. Kaada kastike lasagnerullien päälle ja raasta päälle parmesanjuustoa.
  10. Kuorruta uunissa n. 25-30 min.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton lasagne