Gluteeniton lasagne

Herkullinen, erilainen lasagne, joka sopii sekä juhlaan että arkeen.

4 annosta45 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

1 pkt Semper Lasagnelevyjä, keitettynä
2 pkt à 250g ricotta-juustoa
3 dl parmesaania
2 valkosipulinkynttä
1 pkt gorgonzola-juustoa
4 dl pinaattia

Kastike:
1,5 rkl valkoviiniä
1,5 dl kermaa
6 pientä herkkusientä (haluttaessa)
pippuria ja suolaa

Valmista näin

  1. Keitä lasagnelevyt runsaassa vedessä n. 10 min.
  2. Pilko herkkusienet ja paista ne voissa. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita ricotta, gorgonzola ja herkkusienet. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Laita 1 suuri ruokalusikallinen juustoseosta jokaiselle lasagnelevylle.
  5. Laita juustoseoksen päälle pinaattia.
  6. Pyöritä lasagnelevyt rullalle ja laita rullat uunivuokaan.
  7. Laita uuni lämpenemään 175 °C:een.
  8. Laita kastikkeen ainekset kattilaan: kerma, valkoviini, valkosipuli kattilaan ja kiehauta samalla ssekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
  9. Kaada kastike lasagnerullien päälle ja raasta päälle parmesanjuustoa.
  10. Kuorruta uunissa n. 25-30 min.

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton lasagne