Gluteeniton kesäkurpitsaleipä

Mehevää leipää kesäkurpitsan kera

Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä

Kesäkurpitsaleipä - hyödyllistä, hyvää ja tietty gluteenitonta

1 leipä


Ainekset:
1 pkt Gluteenitonta jauhoseosta 
3-4 munaa
1 tl vaniljasokeria
½ kesäkurpitsa, raastettuna
1 rkl kookosöljyä
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
6 rkl hunajaa

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 °C:een.
  2. Sekoita muna, vaniljasokeri, hunaja ja kookosöljy.
  3. Lisää kesäkurpitsaraaste munaseokseen ja sekoita yleiskoneella.
  4. Sekoita jauhoseos ja leivinjauhe kulhossa.
  5. Lisää jauhot taikinapohjaan ja sekoita yleiskoneella tasaiseksi taikinaksi. 
  6. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. (Valitse vuoaksi hyvin lämpöä johtava metallivuoka).
  7. Anna paistua n. 50-60 min. Varmista tikulla, että kakku on keskeltä kypsä.


Vinkki!
Annostele taikina muotteihin ja valmista kesäkurpitsamuffinsseja. Kuorruta tuoreet, jäähtyneet muffinit tuorejuustolla.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä