Gluteeniton kaurapuuro

Puuro on fantanstista! Hyvää ja hyödyllistä ja sen makua on helppo vaihdella. Lisää vain joukkoon esim. marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä ja puuro on taas uudenlaista.

Gluteeniton kaurapuuro

1 annos

1 dl Semper Kaurahiutaleita
2 dl vettä
(halutessa ripaus suolaa)

Vinkkejä ”makuboostaukseen”:

  • Hapokasta ja mausteista: Lisää päälle omenaraastetta, kanelia, manteleita ja vähän hunajaa.
  • Makeaa ja eksoottista: Soseuta banaani puuroon. Koristele persikan viipaleilla ja pekaanipähkinöillä.
  • Marjaisaa ja pähkinäistä: Lisää marjoja joukkoon, puurosta tulee kauniin väristä. Pilko päälle saksanpähkinöitä.

Valmistus kattilassa:

  1. Sekoita vesi ja hiutaleet kattilassa, Halutessasi lisää ripaus suolaa.

  2. Anna kiehua, laske lämpö ja sekoita, anna kiehua vielä muutaman minuutin ajan, kunnes puuro on paksua ja hautunut..

  3.  Lisää haluamasi ”makuboosteri”.

Valmistus mikrossa:

  1. Mittaa aineet syvälle lautaselle. Sekoita. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla n. 2 minuuttia.

  2. Jos puuro kuohuu yli, pienennä tehoa. Sekoita puuro tasaiseksi ja anna hautua hetken ajan.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton kaurapuuro