Vihreää ja herkullista!

Gluteeniton Kasvislasagne

4 annosta

1 pkt Semper Lasagnelevjä
2 rkl öljyä
2 paprikaa, paloina
1 kesäkurpitsa, viipaleina
1–2 sipulia, viipaleina
1 valkosipulin kynsi, puristettuna
1 dl kasvislientä
1 purkki tomaattimurskaa
2 tl oreganoa
suolaa ja pippuria
juustoraastetta, esim. parmesan

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Kuullota kasvikset öljyssä, lisää kasvisliemi, tomaattimurska, suola ja mausteet. Keitä kannen alla n. 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Voitele uunivuoka öljyllä. Laita pohjalle kerros lasagnelevyjä. Lisää kerros kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen, jätä kastike päällimmäiseksi ja ripota päälle juustoraastetta.

  4. Paista 200°C:ssa n. 30 minuuttia.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä Pin it
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Kasvislasagne