Semper Glutenfri Glassbomb

Jäätelöpommi suklaakeksipohjalla

Gluteeniton jäätelöpommi

Klassikkoherkku, jonka pohjalla on herkullinen yllätys
8 annosta

Ainekset:

1 pkt Semper Triple Chocolate Cookies -keksejä
2 litraa vaniljajäätelöä
1 litra vadelmasorbettijäätelöa
Marjoja ja keksejä esim. Cookie mansikka-valkosuklaa kakun koristeluun.

Valmista näin:

  1. Peitä muovikulhon (n. 2 l) sisäpinta muovikelmulla, taittele kelmu kulhon reunojen ylitse.

  2. Täytä kulho hieman pehmenneellä vaniljajäätelöllä, mutta jätä kulhon keskelle kuoppa, joka on riittävän suuri pienelle kauhalle. 

  3. Muotoile kuopan reuna tasaiseksi kauhalla. Laita kulho pakastimeen ja anna kovettua n. 30 min.

  4. Ota kulho pakastimesta ja täytä jäätelöpommin kuoppa vadelmasorbetilla ja tasoita pinta.

  5. Ripottele pinnalle kakkumuruja pohjaksi ja laita pakastimeen jäätymään muutamaksi tunniksi tai vaikka seuraavaan päivään.

  6. Kumoa jäätelöpommikulho alustalle ja kääri sen ympärille esim. kuumalla vedellä kostutettu keittiöpyyhe - se helpottaa kulhon irrottamista. Kopauta kulhoa varovasti ja irrota se. Poista muovikelmu.

  7. Koristele jäätelöpommi marjoilla ja Cookie-kekseillä. Jäätelöpommin alareunaan voi halutessaan ripotella myös Kick-muromysliä.

  8. Nosta pakkaseen odottamaan tarjoilua. Ota n. 15 minuuttia ennen tarjoilua huoneenlämpöön.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton jäätelöpommi