Gluteeniton grillattu voileipä

Avokadon ja uppomunien kera

Gluteeniton grillattu voileipä

Gluteenittomat grillatut leivät avokadon ja uppomunien kera ovat succé!

4 annosta

4 viipaletta Semper Toasty kauraa

4 munaa

1 rkl etikkaa

ripaus suolaa

8 kirsikkatomaattia

2 avokadoa

ripaus kuivattuja chilihiutaleita

pinnalle voileipäkrassia

 
Valmista näin:

  1. Valmista aluksi uppomunat. Keitä vesi, lisää etikka ja suola. Säädä lämpö pienelle. Riko munat yksitellen kahvikuppiin ja valuta hitaasti, varovasti vteen.  Hauduta 3-4 min., kunnes valkuainen hyytyy. Valkuainen kätkee sisälleen vielä löysän keltuisen. Nosta munat vedestä reikäkauhalla.
  2. Paista / kuullota tomaatit nopeasti oliiviöljyssä paistinpannulla.
  3. Grillaa leivät esim. voileipägrillissä.
  4. Laita grillatut leipäviipaleet leikkulaudalle. Levitä leivälle n. 1/2 haarukalla soseutettua avokadoa. Lisää muna ja tomaatit ja ripottele päälle chilihiutaleita ja voileipäkrassai. Mausta pippurilla, suolalla ja valuta päälle hieman oliiviöljyä ohuena nauhana.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton grillattu voileipä