Herkullinen ateria tuoreiden sienten, pinaatin ja valkosipulin kera. Buon appetitio!

Gluteeniton Fusilli con Funghi

300 g Semper gluteenitonta fusillia
300 g tuoreita sieniä viipaleina
300 g tuoretta pinaattia
4 valkosipulin kynttä viipaleina
2 dl parmesanjuustoraastetta
2 rkl voita
2 dl kermaa

Tee näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Paista sieniä ja valkosipulia voissa miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

  3. Lisää pinaatti ja jatka paistamista vielä minuutin ajan.

  4. Lisää kerma ja kiehauta, lisää valutettu pasta ja parmesaani, mausta ripauksella suolaa ja mustapippurilla.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Fusilli con Funghi