Gluteeniton fetajuusto-papuleipä

Gluteeniton fetajuusto-papuleipä

4 leipää

4 kpl Semper Trio aamiaisleipiä
1 pkt soijapapusäilykettä
1 pkt fetajuustoa
3 rkl sitruunatäysmehua
3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
2 porkkanaa, raasteena tai ohuina viipaleina
8 retiisiä
1 ruukullinen salaattikrassia
Seesaminsiemeniä ja kuivattua chiliä leivän päälle

Valmista näin:

  1. Viipaloi retiisit ohuiksi ja laita ne kylmään veteen, jotta niistä tulee rapeita.

  2. Sekoita soijapavut ja fetajuusto tahnaksi tehosekoittimella. Lisää hieman vettä, jos tahna tuntuu liian paksulta. Mausta pippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.

  3. Leikkaa porkkanat viipaleiksi tai raasta ne.

  4. Levitä reilusti papu-fetatahna leipien päälle, lisää porkkanaviipaleet, retiisi ja krassi.

  5. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja chiliä.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton fetajuusto-papuleipä