Gluteeniton avokadoleipä

Avokado + minipatonki = totta! Astetta hienompana herneenversojen kera.

Gluteeniton avokadoleipä

6 kpl

1 pkt Semper Minipatonkeja tai Rouheisia minipatonkeja
2 avokadoa
1 tomaatti
1/2 chili (tuliseen täytteeseen siementen kera)
1 ruukku tuoretta korianteria
1 valkosipulinkynsi, raastettuna
1 limen mehu
suolaa

Koristeluun: herneenversoja

Valmista näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een.

  2. Kuori avokado ja soseuta haarukalla. 

  3. Kuutioi tuore tomaatti.

  4. Leikkaa chili ja korianteri pieneksi silpuksi.

  5. Sekoita ainekset ja mausta raastetulla valkosipulilla, limen mehulla ja ripauksella suolaa

  6. Paista minipatongit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja jaa kahteen osaan pituussuunnassa.

  7. Lisää päälle avokadotäytettä ja koristele herneenversoilla.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä Pin it
Etusivu / Reseptit / Gluteeniton avokadoleipä